Zamieszczone przez Witek05
podciśnienie w zbiorniku
Zwiń
X
-
podciśnienie w zbiorniku
Witam,
podczas ostatniego tankowania zauważyłem ze w zbiorniku tworzy mi sie wysokie podciśnienie (pod odkręceniu korka powietrze zasysane jest do środka), nie wiem czy ma to jakiś związek ale miało to miejsce podczas ostatnich upałów. Po zatankowani baku do połowy problem nie występuje(jedynie lekkie podciśnienie). Czy spoktał sie ktoś z podobnym problemem?
-
-
Zamieszczone przez KLICHSONpodciśnienie w baku tworzy sie podczas jazdy,
podczas duzych upałów zdarza się, że zbiornik "zasyczy" przy otwieraniu na stacjiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez KLICHSONpodciśnienie w baku tworzy sie podczas jazdy,
podczas duzych upałów zdarza się, że zbiornik "zasyczy" przy otwieraniu na stacji
gdzie znajduję się ten odpowierznik? (w korku?)
w instrukcji wyczytałem ze do baku doprowadzony jest zawór odpowietrzający, wydaje mi sie ze to on moze stanowić problem.
[ Dodano: Wto 27 Maj, 14 09:35 ]
Czy w Skodzie Octavi powietrze doprowadzane jest do zbiornika przez korek (jak chyba w większości aut) ?Załączone pliki
Komentarz
-
Komentarz